Ügyfélkapu

12. Ker. Budapest - 1122

Méret:
277m²
Bérleti díj:
0.114M HUF
Cím:

02. Ker. Budapest - 1021

Méret:
90m²
Bérleti díj:
380,000 HUF
Cím:
Budakeszi út

05. Ker. Budapest - 1054

Méret:
126m²
Bérleti díj:
460,000 HUF
Cím:
Szabadság tér
Főoldal

Köszöntjük a weboldalunkon!

Cégcsoportunk Ingatlan Menedzsment Divíziója magyarországi lakóingatlanok menedzselésével foglalkozik.

Az ingatlan tulajdonosok világszerte realizálják egy bizalmon, és hatékonyságon alapuló, profi szolgáltatás szükségességét az ingatlanszektorban.

Mi arra köteleztük el magunkat, hogy mindig ügyfeleink érdekei vezéreljenek minket. Szolgáltatásunk célja, hogy megszabadítsa az ingatlantulajdonosokat mindazoktól a logisztikai problémáktól, és aggodalmaktól, amelyek bizony kellemetlen velejárói lehetnek annak, ha a tulajdonosnak nincs lehetősége személyesen felügyelni a birtokát. Profi ingatlan menedzserünk segítségével Ön megvalósíthatja céljait, és biztosíthatja befektetése optimális védelmét. Legfőbb törekvésünk, hogy Ön a lehető legnagyobb hozamot érje el  befektetésével. Szolgáltatásunk megbízható, alapos, és azt a célt szolgálja, hogy az Ön lakásának értékét megtartsa, vagy lehetőség szerint növelje. Azt a szolgáltatást, és eredményességet nyújtjuk, amit Ön megérdemel. Minden ingatlant úgy kezelünk, és felügyelünk, mintha csak a sajátunk lenne.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, ami magában foglalja a bérlőkeresést, az ingatlan menedzselését, és igény szerint bútorozását is.

Aktuális gazdasági és ingatlanpiaci hírek

2016.06.26
A brit nyugdíjasok kiszavazták az Egyesült Királyságot az EU-ból, Csepreghy Nándor védelmébe vette Orbán kisvasútját, miközben az az ENSZ-nek is feltűnt, hogy satuféket nyomott a külföldi tőke a magyar határok előtt. Visszavonul a fuvaroskirály, fejre állt a paksi hitelt kezelő orosz bank, és kiderült, minél többet dolgozik valaki, annál többet hibázik. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
2016.06.25
Az Európai Unió szétesése gyakorlatilag elkerülhetetlenné vált azzal, hogy az Egyesült Királyság az Európai Unióból való kilépés mellett döntött az erről szóló népszavazáson - írta szombaton Soros György milliárdos befektető a Project Syndicate nevű hírportálon.
2016.06.25
Több milliárd eurót fektettek be, sok tízezer dolgozót foglalkoztatnak, 100 milliárd forint különadót fizettek azok az áruházláncok, amelyeket a kancelláriaminiszter elkergetne Magyarországról.
2016.06.25
Lemondott az EU brit pénzügyi biztosa, mivel szerinte a brit népszavazás után nem lehet úgy tenni, mintha mi sem történt volna.
2016.06.25
Magyar Buszgyártók Szövetsége szerint a magyar cégek képesek kielégíteni a közlekedési vállalatok igényeit.