Ügyfélkapu

09. Ker. Budapest - 1092

Méret:
62m²
Bérleti díj:
150,000 HUF
Cím:
Fővám tér

05. Ker. Budapest - 1056

Méret:
34m²
Bérleti díj:
130,000 HUF
Cím:
Só utca

05. Ker. Budapest - 1054

Méret:
126m²
Bérleti díj:
460,000 HUF
Cím:
Szabadság tér
Főoldal

Köszöntjük a weboldalunkon!

Cégcsoportunk Ingatlan Menedzsment Divíziója magyarországi lakóingatlanok menedzselésével foglalkozik.

Az ingatlan tulajdonosok világszerte realizálják egy bizalmon, és hatékonyságon alapuló, profi szolgáltatás szükségességét az ingatlanszektorban.

Mi arra köteleztük el magunkat, hogy mindig ügyfeleink érdekei vezéreljenek minket. Szolgáltatásunk célja, hogy megszabadítsa az ingatlantulajdonosokat mindazoktól a logisztikai problémáktól, és aggodalmaktól, amelyek bizony kellemetlen velejárói lehetnek annak, ha a tulajdonosnak nincs lehetősége személyesen felügyelni a birtokát. Profi ingatlan menedzserünk segítségével Ön megvalósíthatja céljait, és biztosíthatja befektetése optimális védelmét. Legfőbb törekvésünk, hogy Ön a lehető legnagyobb hozamot érje el  befektetésével. Szolgáltatásunk megbízható, alapos, és azt a célt szolgálja, hogy az Ön lakásának értékét megtartsa, vagy lehetőség szerint növelje. Azt a szolgáltatást, és eredményességet nyújtjuk, amit Ön megérdemel. Minden ingatlant úgy kezelünk, és felügyelünk, mintha csak a sajátunk lenne.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, ami magában foglalja a bérlőkeresést, az ingatlan menedzselését, és igény szerint bútorozását is.

Aktuális gazdasági és ingatlanpiaci hírek

2017.05.28
Fenntarthatatlan pályán mozog a piac.
2017.05.28
Az új francia elnök a kampányában azt is megígérte, hogy átláthatóbbá teszi a közpénzek elkötését. A legkényesebb terepen indítja a rendcsinálást.
2017.05.28
Lakásvásárlás előtt állók számára az egyik legfontosabb kérdés, hogy ha hitelt kell felvenni, mekkora lesz a havi törlesztő. Megnéztük, hogy nagyjából megegyező hitelösszegnél mi jön ki Los Angeles-ben, illetve Budapesten.
2017.05.28
A Connecticut államban található kicsiny település, Johnsonville húsz éve áll üresen. Hiába kínálják eladásra, egyelőre senki sem csapott le a kétmillió dolláros ajánlatra.
2017.05.28
A BKK egykori vezére szerint néhány év alatt leépül a térbe tett 7 milliárd forint.