Ügyfélkapu

13. Ker. Budapest - 1139

Méret:
12m²
Bérleti díj:
10,000 HUF
Cím:
Üteg utca

07. Ker. Budapest - 1074

Méret:
61m²
Bérleti díj:
130,000 HUF
Cím:
Hutyra Ferenc utca

09. Ker. Budapest - 1093

Méret:
78m²
Bérleti díj:
295,000 HUF
Cím:
Közraktár utca
Főoldal

Köszöntjük a weboldalunkon!

Cégcsoportunk Ingatlan Menedzsment Divíziója magyarországi lakóingatlanok menedzselésével foglalkozik.

Az ingatlan tulajdonosok világszerte realizálják egy bizalmon, és hatékonyságon alapuló, profi szolgáltatás szükségességét az ingatlanszektorban.

Mi arra köteleztük el magunkat, hogy mindig ügyfeleink érdekei vezéreljenek minket. Szolgáltatásunk célja, hogy megszabadítsa az ingatlantulajdonosokat mindazoktól a logisztikai problémáktól, és aggodalmaktól, amelyek bizony kellemetlen velejárói lehetnek annak, ha a tulajdonosnak nincs lehetősége személyesen felügyelni a birtokát. Profi ingatlan menedzserünk segítségével Ön megvalósíthatja céljait, és biztosíthatja befektetése optimális védelmét. Legfőbb törekvésünk, hogy Ön a lehető legnagyobb hozamot érje el  befektetésével. Szolgáltatásunk megbízható, alapos, és azt a célt szolgálja, hogy az Ön lakásának értékét megtartsa, vagy lehetőség szerint növelje. Azt a szolgáltatást, és eredményességet nyújtjuk, amit Ön megérdemel. Minden ingatlant úgy kezelünk, és felügyelünk, mintha csak a sajátunk lenne.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, ami magában foglalja a bérlőkeresést, az ingatlan menedzselését, és igény szerint bútorozását is.

Aktuális gazdasági és ingatlanpiaci hírek

2016.07.30
Nincs telitalálat
2016.07.30
Szigorú biztonsági intézkedések és forgalomkorlátozások szombaton közlekedési fennakadásokat okoztak Ausztriában és Olaszországban - jelentette a szlovén sajtó.
2016.07.30
Akár 8 milliárd dollárt is érhet a száguldó cirkusz, amelynek megszerzéséért néhány héten belül elindulhat a verseny két milliárdos médiamágnás érdekeltségei között.
2016.07.30
A honvédelmi és rendészeti bizottság az elmúlt hónapokban legalább 20 milliárd forint esetében engedélyezte a Belügyminisztériumnak, hogy ne kelljen közbeszerzést kiírnia a magyar-szerb határszakaszon lévő kerítés melletti manőverút és világítás kiépítésére. Minderről mindig zárt ülésen döntött a bizottság, így a részletekről semmit sem tudni.
2016.07.30
Kezdeményezés indult Norvégiában, hogy a szomszédos Finnországot ajándékozzák meg egy hegycsúccsal annak örömére, hogy az utóbbi 2017 decemberben ünnepli függetlenségének századik évfordulóját.