Ügyfélkapu

05. Ker. Budapest - 1054

Méret:
160m²
Bérleti díj:
380,000 HUF
Cím:
Zoltán utca

12. Ker. Budapest - 1121

Méret:
150m²
Bérleti díj:
230,000 HUF
Cím:
Törökbálinti út

11. Ker. Budapest - 1114

Méret:
84m²
Bérleti díj:
200,000 HUF
Cím:
Fehérvári út
Főoldal

Köszöntjük a weboldalunkon!

Cégcsoportunk Ingatlan Menedzsment Divíziója magyarországi lakóingatlanok menedzselésével foglalkozik.

Az ingatlan tulajdonosok világszerte realizálják egy bizalmon, és hatékonyságon alapuló, profi szolgáltatás szükségességét az ingatlanszektorban.

Mi arra köteleztük el magunkat, hogy mindig ügyfeleink érdekei vezéreljenek minket. Szolgáltatásunk célja, hogy megszabadítsa az ingatlantulajdonosokat mindazoktól a logisztikai problémáktól, és aggodalmaktól, amelyek bizony kellemetlen velejárói lehetnek annak, ha a tulajdonosnak nincs lehetősége személyesen felügyelni a birtokát. Profi ingatlan menedzserünk segítségével Ön megvalósíthatja céljait, és biztosíthatja befektetése optimális védelmét. Legfőbb törekvésünk, hogy Ön a lehető legnagyobb hozamot érje el  befektetésével. Szolgáltatásunk megbízható, alapos, és azt a célt szolgálja, hogy az Ön lakásának értékét megtartsa, vagy lehetőség szerint növelje. Azt a szolgáltatást, és eredményességet nyújtjuk, amit Ön megérdemel. Minden ingatlant úgy kezelünk, és felügyelünk, mintha csak a sajátunk lenne.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, ami magában foglalja a bérlőkeresést, az ingatlan menedzselését, és igény szerint bútorozását is.

Aktuális gazdasági és ingatlanpiaci hírek

2016.08.28
A parlament által júniusban elfogadott új, jövedéki adóról szóló törvény alapján szeptember 1-től emelkedik a dohánytermékek jövedéki adója. - Sőt, a szivar és a szivarka ára is nőni fog.
2016.08.28
Hullottak az állami kitüntetések augusztus 20-án azoknak a nyakába, akik a kecskemétiek ideológiai megdolgozásán munkálkodnak. Ebben a városban Matolcsy György jegybankelnök szellemi iránymutatásával még Orbán Viktor fogorvosa is Pallas Athéné szomszédja lehet.
2016.08.27
A Népszabadság összeszedte, hol tartanak a kormányzati és fővárosi fejlesztések, melyikből lehet valóság és mikorra. A lap megállapítja, hogy 2018-ban a Fidesz kampánygurujai valószínűleg nem nagyon építhetnek nagyszabású átadóünnepségek népszerűség-felhajtó erejére Budapesten, hiába van sok ötlet illetve hiába indultak el építkezések.
2016.08.27
Egy 36 ezer forintos tartozás miatt szerelte le a Tigáz a gázórát a szentendrei tűzoltólaktanyában – tudta meg a Hír TV. A katasztrófavédelem országosan több mint egymilliárdos adósságot halmozott fel.
2016.08.27
Egy mexikói milliárdos kipróbálja, hogy a rövidebb munkaidővel járó kevesebb stressz növeli-e a hatékonyságot. A svédországi Göteborgban is hasonló kísérletbe kezdtek.