Ügyfélkapu

09. Ker. Budapest - 1092

Méret:
62m²
Bérleti díj:
150,000 HUF
Cím:
Fővám tér

07. Ker. Budapest - 1075

Méret:
12m²
Bérleti díj:
30,000 HUF
Cím:
Király utca

06. Ker. Budapest - 1066

Méret:
168m²
Bérleti díj:
393,000 HUF
Cím:
Andrássy
Főoldal

Köszöntjük a weboldalunkon!

Cégcsoportunk Ingatlan Menedzsment Divíziója magyarországi lakóingatlanok menedzselésével foglalkozik.

Az ingatlan tulajdonosok világszerte realizálják egy bizalmon, és hatékonyságon alapuló, profi szolgáltatás szükségességét az ingatlanszektorban.

Mi arra köteleztük el magunkat, hogy mindig ügyfeleink érdekei vezéreljenek minket. Szolgáltatásunk célja, hogy megszabadítsa az ingatlantulajdonosokat mindazoktól a logisztikai problémáktól, és aggodalmaktól, amelyek bizony kellemetlen velejárói lehetnek annak, ha a tulajdonosnak nincs lehetősége személyesen felügyelni a birtokát. Profi ingatlan menedzserünk segítségével Ön megvalósíthatja céljait, és biztosíthatja befektetése optimális védelmét. Legfőbb törekvésünk, hogy Ön a lehető legnagyobb hozamot érje el  befektetésével. Szolgáltatásunk megbízható, alapos, és azt a célt szolgálja, hogy az Ön lakásának értékét megtartsa, vagy lehetőség szerint növelje. Azt a szolgáltatást, és eredményességet nyújtjuk, amit Ön megérdemel. Minden ingatlant úgy kezelünk, és felügyelünk, mintha csak a sajátunk lenne.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, ami magában foglalja a bérlőkeresést, az ingatlan menedzselését, és igény szerint bútorozását is.

Aktuális gazdasági és ingatlanpiaci hírek

2016.10.21
Hiába a lakásboom, nem jöttek haza a szakemberek, munkaerőhiány van az építőiparban is, és ez megdobja a lakásárakat.
2016.10.21
Az államfő megfontolásra küldte vissza a villamos energiáról szóló törvény módosítását.
2016.10.21
Két éve még Vlagyimir Putyinnak kellett megmentenie az orosz olajóriást, melyet pénzügyi katasztrófa fenyegetett az alacsony árak és az Oroszország elleni szankciók miatt. Most viszont a pénzügyi gondokkal küszködő orosz állam kap pénzt a Rosznyefty-től, méghozzá dollár milliárdokat.
2016.10.21
Szinte észrevétlenül lépett hatályba két olyan, az EU által kikényszerített jogszabály-módosítás, ami a kormány eddigi rezsiharcos hozzáállását is alapjaiban megváltoztathatja.
2016.10.21
Lengyelek milliói dolgoznak Európa nyugati felében, miközben az ő helyüket otthon ukrán, belorusz, sőt orosz munkavállalók foglalják el.