Ügyfélkapu

05. Ker. Budapest - 1056

Méret:
34m²
Bérleti díj:
130,000 HUF
Cím:
Só utca

06. Ker. Budapest - 1066

Méret:
168m²
Bérleti díj:
393,000 HUF
Cím:
Andrássy

12. Ker. Budapest - 1121

Méret:
350m²
Bérleti díj:
920,000 HUF
Cím:
Költő utca
Főoldal

Köszöntjük a weboldalunkon!

Cégcsoportunk Ingatlan Menedzsment Divíziója magyarországi lakóingatlanok menedzselésével foglalkozik.

Az ingatlan tulajdonosok világszerte realizálják egy bizalmon, és hatékonyságon alapuló, profi szolgáltatás szükségességét az ingatlanszektorban.

Mi arra köteleztük el magunkat, hogy mindig ügyfeleink érdekei vezéreljenek minket. Szolgáltatásunk célja, hogy megszabadítsa az ingatlantulajdonosokat mindazoktól a logisztikai problémáktól, és aggodalmaktól, amelyek bizony kellemetlen velejárói lehetnek annak, ha a tulajdonosnak nincs lehetősége személyesen felügyelni a birtokát. Profi ingatlan menedzserünk segítségével Ön megvalósíthatja céljait, és biztosíthatja befektetése optimális védelmét. Legfőbb törekvésünk, hogy Ön a lehető legnagyobb hozamot érje el  befektetésével. Szolgáltatásunk megbízható, alapos, és azt a célt szolgálja, hogy az Ön lakásának értékét megtartsa, vagy lehetőség szerint növelje. Azt a szolgáltatást, és eredményességet nyújtjuk, amit Ön megérdemel. Minden ingatlant úgy kezelünk, és felügyelünk, mintha csak a sajátunk lenne.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, ami magában foglalja a bérlőkeresést, az ingatlan menedzselését, és igény szerint bútorozását is.

Aktuális gazdasági és ingatlanpiaci hírek

2017.01.18
Szalmonellával szennyezett kölesgolyót hívott vissza a Lidl Magyarország Bt. - tette közzé a cég szerdán a honlapján.
2017.01.18
Alibaba kincses barlangja vagy Pandora szelencéje a globalizált világ? - ezt a kérdést tette fel Davosban Kína első embere.
2017.01.18
Nagy-Britannia uniós kilépésének várható negatív hatásait elemezte a kelet-európai, kiemelten a lengyel és magyar gazdaságban az Il Sole 24 Ore című olasz újság.
2017.01.18
Ha csak az éghajlat-változási egyezményeken vitatkozó kormányokra várunk, akkor nehezen lesz elkerülhető a klímakataklizma. Ezt felismerve néhány felelős nagyvállalat önként teljesítette vállalásait: drasztikusan csökkentették szén-dioxid-kibocsátásukat.
2017.01.18
A magyar gazdaság nem működik külső forrás nélkül.