Ügyfélkapu

12. Ker. Budapest - 1121

Méret:
350m²
Bérleti díj:
920,000 HUF
Cím:
Költő utca

09. Ker. Budapest - 1092

Méret:
62m²
Bérleti díj:
150,000 HUF
Cím:
Fővám tér

06. Ker. Budapest - 1066

Méret:
168m²
Bérleti díj:
393,000 HUF
Cím:
Andrássy
Főoldal

Köszöntjük a weboldalunkon!

Cégcsoportunk Ingatlan Menedzsment Divíziója magyarországi lakóingatlanok menedzselésével foglalkozik.

Az ingatlan tulajdonosok világszerte realizálják egy bizalmon, és hatékonyságon alapuló, profi szolgáltatás szükségességét az ingatlanszektorban.

Mi arra köteleztük el magunkat, hogy mindig ügyfeleink érdekei vezéreljenek minket. Szolgáltatásunk célja, hogy megszabadítsa az ingatlantulajdonosokat mindazoktól a logisztikai problémáktól, és aggodalmaktól, amelyek bizony kellemetlen velejárói lehetnek annak, ha a tulajdonosnak nincs lehetősége személyesen felügyelni a birtokát. Profi ingatlan menedzserünk segítségével Ön megvalósíthatja céljait, és biztosíthatja befektetése optimális védelmét. Legfőbb törekvésünk, hogy Ön a lehető legnagyobb hozamot érje el  befektetésével. Szolgáltatásunk megbízható, alapos, és azt a célt szolgálja, hogy az Ön lakásának értékét megtartsa, vagy lehetőség szerint növelje. Azt a szolgáltatást, és eredményességet nyújtjuk, amit Ön megérdemel. Minden ingatlant úgy kezelünk, és felügyelünk, mintha csak a sajátunk lenne.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, ami magában foglalja a bérlőkeresést, az ingatlan menedzselését, és igény szerint bútorozását is.

Aktuális gazdasági és ingatlanpiaci hírek

2017.03.23
Maradandó természeti károkat okozott az öt hónapja átadott és a napokban bezárt tihanyi Őrtorony kilátó építése és használata egy helyi civil szervezet szerint - írja az Index.
2017.03.23
A Fővárosi Törvényszék egyértelművé tette, hogy a magyar állam törvényesen járt el az állami földterületek hasznosítása során - közölte a Földművelésügyi Minisztérium
2017.03.23
A kivitelezők szerint már idén átadhatják az első lakásokat a Törökbálintnál lévő Tóparkban, amelynek építése a válság idején állt le - derül ki a friss Figyelőből. A betontorzó évekig gazdátlanul éktelenkedett az M1-es, M7-es és az M0-ás találkozásánál lévő területen.
2017.03.23
A Bubi és a több tároló is ráférne a környékre.
2017.03.23
A szocialisták a 65 éven felülieknek adnának ingyen gyógyszert.