Ügyfélkapu

05. Ker. Budapest - 1054

Méret:
126m²
Bérleti díj:
460,000 HUF
Cím:
Szabadság tér

12. Ker. Budapest - 1121

Méret:
350m²
Bérleti díj:
920,000 HUF
Cím:
Költő utca

09. Ker. Budapest - 1092

Méret:
62m²
Bérleti díj:
150,000 HUF
Cím:
Fővám tér
Főoldal

Köszöntjük a weboldalunkon!

Cégcsoportunk Ingatlan Menedzsment Divíziója magyarországi lakóingatlanok menedzselésével foglalkozik.

Az ingatlan tulajdonosok világszerte realizálják egy bizalmon, és hatékonyságon alapuló, profi szolgáltatás szükségességét az ingatlanszektorban.

Mi arra köteleztük el magunkat, hogy mindig ügyfeleink érdekei vezéreljenek minket. Szolgáltatásunk célja, hogy megszabadítsa az ingatlantulajdonosokat mindazoktól a logisztikai problémáktól, és aggodalmaktól, amelyek bizony kellemetlen velejárói lehetnek annak, ha a tulajdonosnak nincs lehetősége személyesen felügyelni a birtokát. Profi ingatlan menedzserünk segítségével Ön megvalósíthatja céljait, és biztosíthatja befektetése optimális védelmét. Legfőbb törekvésünk, hogy Ön a lehető legnagyobb hozamot érje el  befektetésével. Szolgáltatásunk megbízható, alapos, és azt a célt szolgálja, hogy az Ön lakásának értékét megtartsa, vagy lehetőség szerint növelje. Azt a szolgáltatást, és eredményességet nyújtjuk, amit Ön megérdemel. Minden ingatlant úgy kezelünk, és felügyelünk, mintha csak a sajátunk lenne.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, ami magában foglalja a bérlőkeresést, az ingatlan menedzselését, és igény szerint bútorozását is.

Aktuális gazdasági és ingatlanpiaci hírek

2017.04.24
Milyen a menő cégvezető? Magabiztos, határozott, remekül kommunikál, karizma árad belőle. Valamelyik jó nevű egyetemen végzett, akár több diplomája is van és természetesen külső megjelenésében is megnyerő, lefegyverző egyéniség. Valóban?
2017.04.24
Még sosem főztek annyi sört a cseh sörgyárak, mint tavaly. A szlovákok, a németek és a lengyelek a legnagyobb fogyasztók az EU-ban, de a Csehországba látogató turisták is szépen teljesítettek.
2017.04.24
Külföldi építészeti oldalakon is terjed az óbudai, egykori Gázgyár területén létesítendő biciklis Velodrom tervpályázatának a híre.
2017.04.24
Szivek Norbert cége 300 millióért vett, 600 millióért eladott olyan részvényeket, amelyek a manyup-einstand során kerültek az államhoz.
2017.04.24
Az elsőrendű vádlott rosszulléte miatt késéssel kezdődött a per.